התקנת פאנלים סולאריים: השקעה כדאית להורים צעירים

המעבר מזוג להורים לילדים לרוב נתפס כמאוד משמעותי. פתאום מתחדד עד כמה חשוב לחסוך ולהעניק לרך הנולד עתיד יציב, ופתאום מתבהר עד כמה כל החלטה כלכלית שאתם מקבלים משפיעה באופן ישיר על איכות החיים של כולכם. מכאן שלצד הרצון להשיג העלאה בעבודה (או למצוא עבודה יותר מכניסה), גם ישנו הרצון למצוא השקעה מניבה. עם זאת, כהורים צעירים רוב הסיכויים שאין ברשותכם סכום זמין משמעותי, ועל כן טוב לדעת שאם רק יש גג ששייך לכם, אתם בהחלט יכולים לתמוך לא רק בעתיד של המשפחה, אלא גם בעתיד הירוק של הסביבה.

אינטרס לאומי סביבתי ומשפחתי

כיום פאנלים ירוקים הפכו להיות חלק מהנוף הישראלי, ויש לכך סיבה טובה. רבים מבינים עד כמה איכות הסביבה תלויה בהתנהלות שלנו ורבים מבינים עד כמה מדובר בצעד כלכלי משתלם. חשוב להבין שמחירי הסיליקון צנחו בשנים האחרונות ובמקביל המדינה מבקשת לגרום לכמה שיותר בתים פרטיים ובעלי עסקים להתקין מערכות סולאריות על הגגות, וזאת בעקבות יעד חשוב – להגביר בצורה ניכרת את השימוש באנרגיה ירוקה. מכאן שהבנקים מעניקים הלוואות ייעודיות מאוד נוחות, כך שגם משפחות צעירות זוכות ליהנות מתשואה בטוחה ומשמעותית. מבקשים כבר עתה לדעת כמה אפשרי להרוויח מדי חודש בזכות התקנת מערכת סולארית? מוזמנים להיעזר במחשבון סולארי לצורך החישוב! וריכזנו עבורכם מידע נוסף על הנושא:

אלו גורמים משפיעים על ייצור החשמל?

מחשבון סולארי מסייע להבין עד כמה הגג עשוי להיות מניב. הרעיון הוא שכל גג מייצר כמות חשמל באופן שונה, גם אם בוחרים באותה מערכת. ממה נובע ההבדל? ברמת החשיפה של הגג לשמש, בגודל של הגג, בשיפוע של הגג, במיקום הגיאוגרפי של הגג וכדומה. לאחר שממלאים את כל הפרטים, ניתן לקבל תמונת מצב יותר מדויקת, אם כי כמובן שעבור מספרים מדויקים, מומלץ להיוועץ עם מומחים בתחום.

התקנת פאנלים סולאריים: השקעה כדאית להורים צעירים

הם גדלים כ"כ מהר!

אומרים שילדים גדלים כ"כ מהר, ממש מבלי ששמים לב, וכך גם נכון הדבר בכול הנוגע להחזר השקעה. הרעיון הוא שעד שהילד יהיה בן 8, אתם תסיימו לכסות את ההשקעה, אם כי ראוי לציין שכבר מהחודש הראשון המערכת מכניסה. כיצד? ובכן במקום להמשיך לשלם מדי חודש תשלומי חשמל, זוכים לייצר באופן עצמאי את החשמל הנחוץ. מכאן שבין אם גרים בצפון וצורכים יותר חשמל בימות החורף, ובין אם גרים במרכז (או בדרום) וצורכים יותר חשמל בימות הקיץ, טוב לדעת שבזכות התקנת המערכת הוצאות החשמל צונחות באופן דרסטי, ולעיתים ממש מתאפסות. מה אם כן קורה כאשר מייצרים יותר חשמל ממה שצורכים? גם פה יש חדשות טובות – ח"ח שנכנסת להסכם ארוך טווח (25 שנה) מחויבת לרכוש את החשמל העודף לצד תעריף כדאי (נכון להיום אם מדובר במערכת שמספקת פחות מ15 קוו"ט, מקבלים כ45 אג'/קוט"ש).

כל שעליכם לעשות

מקבלים החלטה לצאת לדרך? ובכן טוב לדעת שאתם לא הצד שצריך לברר איזה לוחות סולאריים הכי מתאימים עבור הנתונים הפרטיים שלכם, אתם לא הצד שצריך להחליט האם להתקין מערכת שתייצר את הזווית הרצויה, ואף טוב לדעת שאינכם הצד שצריך להשיג את סך האישורים הנחוצים. כל שעליכם לעשות זה רק למצוא חברה שמתמחה בהתקנת גגות סולאריים, ולאפשר לה לבצע עבורכם את סך הבדיקות, התכנונים, התיאומים וההכנות הנחוצות. מה שכן תידרשו לעשות זה לדאוג לתחזוקה שוטפת (ניקוי האריחים מדי כמה חודשים). לסיכום נציין שאין צורך בהון ראשוני גבוה (בין היתר ניתן למצוא מסלולי 100% מימון), והגיוני לצפות לתוספת של 5,000 ש"ח בשנה, לצד תשואה מאוד נאה (תשואה שנעה בין 11% ל14%).

סגירת תפריט
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
נגישות